Ga naar inhoud

Direct uw autoverzekering vergelijken

Aegon

0 klantbeoordelingen

Premie
Service
Zorgkeuze
Vergoedingen

Een autoverzekering afsluiten bij AEGON

U kunt bij AEGON terecht voor het afsluiten van een autoverzekering. U kunt hier zelfs terecht voor een goedkope autoverzekering met een uitstekende dekking. De schadeafhandeling is bij AEGON erg snel en de premie is heel scherp. Zo betaalt u dus niet te veel voor een goede autoverzekering.

 

Soorten dekkingen

AEGON biedt u verschillende autoverzekeringen. Ze hebben de keuze uit 3 verschillende basisdekkingen, te weten:

  • WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)
  • WA inclusief Beperkt Casco
  • WA inclusief Uitgebreid Casco

Met de wettelijk verplichte basis WA verzekering bent u gedekt tegen schade die u met uw auto toebrengt aan anderen. Hierbij gaat het om letselschade en zaakschade.

Wilt u daarnaast ook verzekerd zijn tegen schade aan uw eigen auto door zaken als brand of diefstal dan kunt u het beste kiezen voor de WA inclusief Beperkt Casco.

Met de WA inclusief Uitgebreid Casco, ook wel de All risk verzekering genoemd, bent u gedekt tegen alle bovenstaande zaken plus schade aan uw auto door zaken als botsen, slippen en vandalisme. Daarnaast kunt u hiermee rekenen op een uitgebreide mechanische pechservice in het buitenland.

De voordelen van een autoverzekering bij AEGON

  •     Uitgebreide hulp via telefoon, chat
  •     24 uur en 7 dagen per week bereikbaar
  •     Speciaal online product met scherpe premie
  •     Alleen online via AEGON bank

Wat is AEGON?

AEGON is een grote bankverzekeringsgroep in Nederland dat is opgericht in 1983 na een fusie van AGO en Ennia. AEGON is een acroniem en staat voor Algemeene Friesche, Eerste Nederlandsche, Groot-Noordhollandse, Olveh en Nillmij. Bij AEGON kunt u terecht voor sparen en beleggen maar ook voor verzekeringen.

 

Wat vind jij van Aegon?

Klik op de sterron om Aegon te beoordelen:

Premie
Service
Zorgkeuze
Vergoedingen

0 klantbeoordelingen over Aegon