Ga naar inhoud

Dienstverleningsdocument

Wat doen wij voor u?

Wij vergelijken via Autoverzekering.net verschillende autoverzekeringen. Om een goede vergelijking te kunnen maken, stellen wij u een aantal vragen. Op basis van uw antwoorden op deze vragen maken wij de vergelijking. Hierna wordt u via onze website doorgeleid naar de verzekeraar. Op de website van de verzekeraar kunt u uw autoverzekering afsluiten.

 

Hoe volledig is onze vergelijking?

In deze vergelijking voor autoverzekeringen vergelijken wij een selectie van online verzekeraars. Wij vergelijken de verzekeringen van de verzekeraars waarmee wij contracten hebben/de verzekeraars waarvan wij productinformatie hebben. Van die partijen zijn wij op de hoogte van de meest recente voorwaarden en premies.

Wij werken voor autoverzekeringen samen met de volgende verzekeraars: Hema, Inshared, Ohra, Abn-Amro, Ditzo, Fbto, Univé, Aegon, Anwb

 

Hoe vergelijken wij?

Om de vergelijking voorautoverzekeringen te kunnen maken, hebben wij enkele gegevens van u nodig. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke autoverzekeringen u in aanmerking komt. Alle autoverzekeringen waarvoor u in aanmerking komt, tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende aspecten een rol: Wij selecteren de laagste premies van de online verzekeraars waar wij data van krijgen. De goedkoopste premies staan bovenaan in de tool. 

 

Wat is ons verdienmodel?

Wanneer u via onze website een autoverzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige provisie van de verzekeraar. Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies.